Odontologia Preventiva

L’odontologia preventiva, com a part de l’odontologia, s’encarrega de l’estudi i el coneixement del medi bucal , així com les implicacions micro-biològiques i immunològiques en la prevenció de les patologies de la cavitat oral.

El nostre equip valora de manera individualitzada com aconseguir un ambient favorable per a vostè per a prevenir l’aparició de càries, de patologia periodontal ,preveure maloclusions, alteracions estètiques , disfuncions musculars i articulars…

Quan una persona ens ve a veure ens posem a la seva disposició . Escoltem i parlem, ens consulta i l’atenem . Entendre que cadascú és susceptible a la seva versió de la patologia bucal ens fa estar molt pendents de tot allò que algú ens pot transmetre.

A partir d’aquí , explorem de manera estricta i minuciosa , de manera directa, fent servir els ulls i les mans i utilitzant eines tecnològicament avançades com la Radiovisiografia digital.

Que ens permet la radiovisiografia?

La radiovisiografia digital ens permet la captura de imatges radiogràfiques amg un nivell de qualitat i precisió molt més elevat que la radiografia convencional. És un mètode fiable, ràpid i fàcilment reproduible , comparable i transmisible. Més net i menys tòxic amb el medi ambient , ja que no calen químics de revelat.

Però el més important , la radiovisiografia permet una reducció d’aproximament un 80% de la dosi de radiació.

Com fer prevenció?

La prevenció en odontologia , com en totes les altres disciplines mèdiques, és una feina que cal realitzar tant al consultori odontològic com a casa .

Des del consultori , procurem un bon diagnòstic de la dinàmica d’higiene de cada pacient i li proporcionarem les eines necessàries per a la conservació de la seva salut oral, mitjançant:

• Revisions periòdiques.
• Neteges dentals.
• Exploracions minucioses.
• Valoració d’hàbits.
• Instruccions per a l’us d’elements d’higiene com el raspall i el fil de seda.
• Fluoritzacions.
• Nutrició.

Des de casa , vostè podrà dur a terme i continuar amb les indicacions de manteniment diari de la seva salut:
un petit esforç de gran recompensa.